PALVELUT

 
 

Yksilöterapia 

Tapaamiset 1h ja 1.5h mittaisia.


Sisäisen lapsen kohtaamispäivä ryhmille (8-10 henk)

Ohjelmassa terapeuttista sisäisen lapsen kohtaamista levollisessa ilmapiirissä. Mielikuvaharjoitus, rukousta, tarjoilua ja musiikkia. Mukaan tyyny, retkipatja (tai aurinkotuoli/säkkituoli), pieni peitto ja lämpimät sukat/tossut. Sisäinen lapsi: Se on lapsi, jota kannamme sisällämme aikuisuuteen asti. Jos lapsi on jäänyt vaille huomiota, rakkautta, hoivaa, huolenpitoa, asioita mitä ihmisen kasvamiseen tasapainoiseen aikuisuuteen tarvitaan, tämä sisäinen lapsi voi huonosti, niin kauan kunnes tulee kuulluksi, huomioiduksi ja rakastetuksi. Kun tämä lapsi meissä eheytyy saamme uuden mahdollisuuden tasapainoiseen aikuisuuteen ja läheisiin ihmissuhteisiin. Tapahtuma voidaan järjestää missä tahansa paikassa, jossa on tilaa ryhmälle, esim. seurakunnissa. Ota yhteyttä, ja suunnitellaan teille sopiva aikataulu. Tapahtuman kutsuja järjestää tarjoilun.

Sukupuutyöskentely (n. 5 henk)

Käydään ryhmässä jokaisen sukupuu läpi niin, että yksi sukupuu yhdellä tapaamisella. Jokainen saa tehdä oman sukupuunsa omalla luovalla tavallaan piirtäen, maalaten, askarrellen ja perinteisesti lokeroiden. Ryhmä kokoontuu sovituin väliajoin niin, että jokainen ehtii valmistaa oman sukupuunsa tapaamiseen vuorollaan. Kaikki jakaminen on vapaaehtoista, kerrot vain sen mitä haluat ja ryhmän tulee ehdottomasti sitoutua vaitiolovelvollisuuteen! Jos sinulla on paikka ja ryhmä tiedossa, niin ota yhteyttä.

Elämänkaarityöskentely (n. 5 henk)

Käydään ryhmässä jokaisen elämänkaari läpi niin, että yksi elämänkaari yhdellä tapaamisella. Jokainen saa rakentaa oman elämänkaarensa omalla luovalla tavallaan piirtäen, maalaten, kuvin tai power point esityksenä tms. Ryhmä kokoontuu sovituin väliajoin niin, että jokainen ehtii valmistaa oman elämänkaarensa tapaamiseen vuorollaan. Kaikki jakaminen on vapaaehtoista, kerrot vain sen mitä haluat ja ryhmän tulee ehdottomasti sitoutua vaitiolovelvollisuuteen! Jos sinulla on paikka ja ryhmä tiedossa, niin ota yhteyttä.