PALVELUT

 
 

Yksilöterapia 

Tapaamiset 60min ja 90min


"Haluan tulla kuulluksi" : Sisäinen lapsi

Ryhmä 8:lle osallistujalle, kesto 4-5h

Ohjelmassa terapeuttista sisäisen lapsen kohtaamista levollisessa ilmapiirissä. Opetusta aiheesta, mielikuvaharjoitus, toiminnallinen tehtävä, rukousta, tarjoilua ja musiikkia. Mukaan tyyny, pieni peitto ja lämpimät sukat/tossut. Kaikki jakaminen on vapaaehtoista, voit tulla mukaan vain olemalla hiljaa ja lepäämään hoitavassa ilmapiirissä. Kukin keskittyy omaan prosessiinsa. Sinun ei tarvitse kannatella ryhmän jäseniä ja ottaa heidän taakkaansa.

Sisäinen lapsi: Se on lapsi, jota kannamme sisällämme aikuisuuteen asti. Jos lapsi on jäänyt vaille huomiota, rakkautta, hoivaa, huolenpitoa, asioita mitä ihmisen kasvamiseen tasapainoiseen aikuisuuteen tarvitaan, tämä sisäinen lapsi voi huonosti, niin kauan kunnes tulee kuulluksi, huomioiduksi ja rakastetuksi. Kun tämä lapsi meissä tulee kuulluksi, saamme uuden mahdollisuuden tasapainoiseen aikuisuuteen ja läheisiin ihmissuhteisiin. (Tapahtuma voidaan järjestää sille sopivassa paikassa, jossa on tilaa ryhmälle. Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopiva aikataulu. Tapahtuman kutsuja järjestää tarjoilun. Kotiinsa kutsuva saa itse vapaapaikan, maksutta)Palautteita aiemmasta ryhmästä:

"Aloitus oli rauhallinen, joka loi heti tunnelman päivälle. Asioissa edettiin rauhalliseen tahtiin, jolloin jäi aikaa omalle prosessoinnille".

"Hyvää ja antoisaa, huippu juttu, kiitos. Ihana oli olla rukouksessa, tuli siunattu olo."

"Sisältö hyvä ja todella hyvin rakennettu. Ryhmän koko sopiva ja puitteet hyvät. "Luento" hyvin rakennettu."

"Hoitava ja terapeuttinen. Rauhallisuus äänessä ja paikassa hyvä. Olisi voinut olla henkilökohtaista rukouspalvelua. Hyvin tiivistetty asia, oleellinen löydetty. Tällainen sessio voisi olla hyvä terapiajakson aloitus"