PALVELUT

 
 

Yksilöterapia 

Tapaamiset 60min ja 90min

(Käsidesin käyttö on mahdollista heti saavuttaessa toimitilaan. Ovenkahvojen ja istuimen käsinojan desinfiointi ennen asiakkaan tuloa, sekä etäisyys asiakkaaseen huomioitu)

Myös yhteydenotto etäyhteydellä mahdollinen! Kysy tästä lisää.

Hinnat(Ryhmätapaamiset aloitetaan jälleen 1.6.2020 alkaen. Ryhmäkoko max 8 osallistujaa ja 1-2 vastuuhenkilöä. Käsidesiä saatavilla koko tapahtuman ajan. Huolehdimme myös etäisyydestä osallistujien välillä ja porrastamme tarjoilutilanteen.)

Ryhmäpäivä itseni äärellä

Ryhmä 8:lle osallistujalle, kesto 4h, 40e/hlö

Tämä on hyvä jatko-osa "Haluan tulla kuulluksi" -sisäinen lapsi, ryhmän käyneelle. Kts.alla

Voit myös osallistua ryhmään, vaikka et kyseistä osiota olisi käynytkään.

Mikä venettä liikuttaa?

Elämme jatkuvassa tunteiden ja ajatusten virrassa. Siitä, mitä ajattelemme, tulee helposti todellisuutemme. Tunteemme ohjaavat ajatuksiamme.

Perustunteita on neljä: viha, suru, pelko ja ilo. Nämä tunteet sisältävät lukuisia tunteita, joita sanoittamalla tulemme paremmin ymmärretyiksi.

Tunne voi olla elämää suojeleva, lukkiutunut tai tunnetaakaksi jäänyt painolasti. Tunteiden käsittely on opittua käyttäytymistä. On hyvä oppia näkemään itsensä erillisenä niistä arvioinneista, joita mieli tuottaa. Erillisyyden terveellä tavalla kokenut löytää myös yhteyden toisiin ihmisiin.

Tahto auttaa meitä ajatusten muutoksen tielle. Onko meillä oma vai toisen tahto?

"Komerossa" meillä voi olla esim. kielletyt tukahdutetut tunteet ja meitä satuttaneet selvittämättömät asiat. Minkälaista sinulle olisi raottaa komerosi ovea?

Päivän sisältö: opetusta aiheesta, musiikkia, toiminnallisia tehtäviä, tarjoilua, yhteistä jakamista ja hoitavaa rukousta.

Mukaan tyyny, pieni peitto ja lämpimät sukat/tossut. Aurinkotuoli/säkkituoli/retkipatja tai muu vastaava mukaan. Sovi tarve ryhmän kotiinsa kutsuvan kanssa.

(Tapahtuma voidaan järjestää sille sopivassa paikassa, jossa on tilaa ryhmälle. Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopiva aikataulu. Tapahtuman kutsuja järjestää tarjoilun. Kotiinsa kutsuva saa itse vapaapaikan, maksutta)


"Haluan tulla kuulluksi" : Sisäinen lapsi

Ryhmä 8:lle osallistujalle, kesto 4h, 40e/hlö

Ohjelmassa terapeuttista sisäisen lapsen kohtaamista levollisessa ilmapiirissä. Opetusta aiheesta, mielikuvaharjoitus, toiminnallinen tehtävä, rukousta, tarjoilua ja musiikkia. Mukaan tyyny, pieni peitto ja lämpimät sukat/tossut. Kaikki jakaminen on vapaaehtoista, voit tulla mukaan vain olemalla hiljaa ja lepäämään hoitavassa ilmapiirissä. Kukin keskittyy omaan prosessiinsa. Sinun ei tarvitse kannatella ryhmän jäseniä ja ottaa heidän taakkaansa.

Sisäinen lapsi: Se on lapsi, jota kannamme sisällämme aikuisuuteen asti. Jos lapsi on jäänyt vaille huomiota, rakkautta, hoivaa, huolenpitoa, asioita mitä ihmisen kasvamiseen tasapainoiseen aikuisuuteen tarvitaan, tämä sisäinen lapsi voi huonosti, niin kauan kunnes tulee kuulluksi, huomioiduksi ja rakastetuksi. Kun tämä lapsi meissä tulee kuulluksi, saamme uuden mahdollisuuden tasapainoiseen aikuisuuteen ja läheisiin ihmissuhteisiin. (Tapahtuma voidaan järjestää sille sopivassa paikassa, jossa on tilaa ryhmälle. Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopiva aikataulu. Tapahtuman kutsuja järjestää tarjoilun. Kotiinsa kutsuva saa itse vapaapaikan, maksutta)Palautteita aiemmasta ryhmästä:

"Aloitus oli rauhallinen, joka loi heti tunnelman päivälle. Asioissa edettiin rauhalliseen tahtiin, jolloin jäi aikaa omalle prosessoinnille".

"Hyvää ja antoisaa, huippu juttu, kiitos. Ihana oli olla rukouksessa, tuli siunattu olo."

"Sisältö hyvä ja todella hyvin rakennettu. Ryhmän koko sopiva ja puitteet hyvät. "Luento" hyvin rakennettu."

"Hoitava ja terapeuttinen. Rauhallisuus äänessä ja paikassa hyvä. Olisi voinut olla henkilökohtaista rukouspalvelua. Hyvin tiivistetty asia, oleellinen löydetty. Tällainen sessio voisi olla hyvä terapiajakson aloitus"